gratis e-book

In 5 dagen meer grip op je geld, je werk en je leven!


Herpak de rust en controle


Ben jij vaak overprikkeld? Word je geleid door je omgeving; je bedrijf, je klanten en de vele to do’s? Te weinig tijd voor rust, jezelf en je gezin? Mis je balans in je leven? Dan wordt het tijd dat je de regie terugneemt.

Ontdek met dit e-book hoe je dat doet.

Wat leer je?


je dag krachtig beginnen

Met een sterke dagplanning hou je grip op je dag.

GRENZEN BEWAKEN

Je leert hoe je je grenzen bewaakt en daarmee meer tijd voor belangrijke zaken overhoudt.

OVERZICHT CREËREN

Helderheid over wat moet gebeuren en wanneer is het halve werk richting rust.

KEUZES MAKEN

Bewuster kiezen wat je wel en niet gaat doen geeft je focus en daadkracht.

Als ondernemer heb je vaak veel ballen tegelijk in de lucht. Je hebt je bedrijf of misschien wel bedrijven, je partner of gezin, familie en vrienden, je huis, hobby’s, ontspanning, sport, je financiën, je netwerk en ga zo maar door. Dat kan soms overweldigend worden.

Het belang van mentale balans


het belang van mentale balans


Je mentale balans bewaren of herpakken is essentieel. Het houdt nauw verband met je emoties, en dus hoe je voelt. En probeer maar eens goed werk te leveren en een leuke tijd te hebben met je naasten als je je gefrustreerd, boos of overweldigd voelt. 

Ook sporten en gezond leven is veel lastiger als je hoofd in disbalans is. Er is dus alles aan gelegen om te starten bij een goede mentale balans.

BLIJF JIJ ZO DOORGAAN?


Er schuilt een gevaar in een druk hoofd. Als je hoofd steeds voller en voller raakt, is dat een soort rugzak die steeds zwaarder wordt en je houdt alsmaar minder energie over totdat je uitgeblust raakt. 

Wat zeggen anderen over dit e-book?


Veel ervaring in verschillende bedrijftakken!

Meer dan 5 jaar zowel privé als zakelijk gecoacht door Jerome Van Zeijl. Hij is zeer professioneel, geeft constructieve meetings en biedt altijd meer dan voldoende oplossingen en antwoorden voor eventuele ‘problemen of vraagstukken. Ook is hij goed bereikbaar buiten geplande afspraken. Jerome heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken.

profile-pic
Gyan Vliegen

Jerome doet wat nodig is en voelt ook wanneer zijn klus er op zit

Erg goede ervaring gehad met Jerome en ZZIN. Jerome gelooft in de kracht van de ondernemer zelf en haalt de onderste steen boven om er voor te zorgen dat die ondernemerskracht gebruikt kan worden. Jerome werkt professioneel en zoekt op informele wijze naar de juiste coaching methode. Hij heeft me geholpen een stip op de horizon te zetten en structuur te brengen op de weg er naar toe. Jerome doet wat nodig is en voelt ook wanneer zijn klus er op zit. Een goede coach en een fijn mens!

profile-pic
Tom de Lepper

Jerome zoekt de kaders op zonder zweverig te worden!

Als ondernemer met 2 bedrijven miste ik structuur. Ik had behoefte aan prioritering en zocht een betere balans tussen werk en privé. Ik vind het erg prettig dat Jerome de kaders hierin op zoekt zonder dat het “zweverig” wordt, maar door wel andere denkpatronen te creëren. Alle handvatten zijn realistisch en de paden liggen er al. Jerome begeleidt je bij het vinden van de juiste richting.

profile-pic
Kim Verseijden

Jerome van Zeijl

Ik heb er bewust voor gekozen om met MKB ondernemers te werken. Ik zie hen als katalysator dienen voor balans en geluk in hun omgeving. Voor hun partner, kinderen, familie en vrienden, medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. ZZIN ziet MKB ondernemers als de honingraat van de samenleving; ze zijn verbonden met al deze groepen mensen om zich heen.

Want.. ondernemers die in balans zijn en lekker in hun vel zitten zijn in staat deze positieve energie door te geven aan de mensen om zich heen. Voor iemand die niet lekker in zijn/haar vel zit, is dit veel lastiger of onmogelijk omdat alle energie naar zichzelf uitgaat.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .